GovJam al món

La Global GovJam va néixer a iniciativa del Departament d’Indústria, Innovació, Ciència, Recerca i Educació Superior del Govern d’Austràlia, de Proto Partners i de WorkPlayExperience, que són les persones que es troben darrere de la Global Service Jam.

Es va celebrar per primera vegada —com a pilot— l’any passat. La «nau nodriu» va ser l’esdeveniment a Canberra (Austràlia). Ja en aquell moment s’hi van sumar grups a d’altres països com ara França, el Regne Unit, Itàlia i l’Iran. De fet, hi va haver una ben a prop: a Bilbao!

Tots els participants van treballar en un tema comú «Infectious Connections». Voleu veure què van fer? Resultats dels projectes del pilot de 2012.

Aquest any la GovJam no para de créixer. Se celebraran jams als cinc continents, a trenta-tres ciutats (i pujant…). A més de Barcelona, hi ha jams previstes a: Antofagasta, Berlín, Bolonya, Bombai, Brasília, Canberra, Denver, Dundee, Eindhoven, Estocolm, Exeter, Göteborg, Graz, Klaipeda, Kuala Lumpur, Leeds, Los Angeles, Lublin, Mont-real, Moscou, Nova Delhi, Orleans, París, Perth, San Francisco, San José, Santiago de Xile, Scicli, Tampere, Toronto, Turku i Varsòvia.

I no ens estranya que cada cop s’animi més gent… Mireu quin vídeo han fet els organitzadors de Canberra. No us agafen ganes de començar ja la jam?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s